Welkom

Op de eerste etage van Hoender en Hop ligt De Blauwe Kamer, een bijzondere ruimte die wij exclusief verhuren. Een ruimte die superieure techniek combineert met complete privacy in een ontspannen sfeer.

De Blauwe Kamer nodigt uit tot magische private dining avondjes. Tot meegesleept worden door een goed idee. Tot grote besluiten nemen en daarop proosten. En tot een feestje bouwen, onder elkaar, met uitzicht op de lichtjes in de bomen. Welkom in het best bewaarde geheim van de Grote Markt.

Zakelijke bijeenkomsten

Wij geloven dat voor een succesvol groepsevent een huiselijke sfeer hand in hand gaat met een professionele organisatie. Niet stijfjes, wel goed geregeld. Dat is het idee achter De Blauwe Kamer. De gezellig ingerichte ruimte is daarom voorzien van het beste op gebied van presentatie- en geluidstechniek. De zaalopstelling is flexibel, uiteraard is er WiFi en een eigen bar waar u zelf verse koffie en thee pakt. Presenteren gaat draadloos en in full HD dankzij de Samsung Smart TV met WePresent en Apple TV.


De Blauwe Kamer is exclusief te huren voor elk gezelschap tot 80 personen. Capaciteit per opstelling: Boardroom 26 | Carre
: 30 | Theater: 100 | Borrel/ feest : 80 | Walking Dinner 70 | ‘Sit down’ dinner 50

Private dining

Met zakenrelaties, vrienden of familie verwend worden in een sfeervolle ruimte waar u en uw gezelschap de enige gasten zijn…

De Blauwe Kamer combineert de privacy van een huiskamer met de luxe en het gemak van een restaurant. Kies voor een ontspannen walking dinner, een buffet of juist meerdere gangen geserveerd aan een mooi gedekte tafel. Een private dinner in De Blauwe Kamer geeft een bijzonder intieme sfeer en focust de avond volledig op het tafelgezelschap en de gesprekken. Mooi voor een familiefeest, maar ook goed te combineren met een zakelijke bijeenkomst.

Borrel en feestje

Veertig jaar samen, een bedrijfsuitje, een informele borrel of een surprise party: vier het met uitzicht op de Grote Markt! Verras vrienden en familie in De Blauwe Kamer met een casino-avond in James Bondstijl, een popquiz, karaoke met live band of met een sprookjesachtig privédiner bij kaarslicht. Met de flexibele indeling en professionele licht & geluidsvoorzieningen is de ruimte op maat te maken voor elk gezelschap van twee tot 80 personen.

Reacties van gasten

Reserveren

  Ik wil graag op de hoogte blijven van nieuws en speciale aanbiedingen!

  [recaptcha]

  Contact

  Vereenvoudig de organisatie van uw bijeenkomst en vraag naar onze brochure met arrangementen. Ook maken we met plezier een offerte op maat, afgestemd op uw specifieke wensen en budget.
  Bel direct onze borrellijn:  06 12 96 82 82 (Kantooruren) of mail naar info@deblauwekamer.nl 


  De Blauwe Kamer

  Grote Markt 25 (1ste etage Hoender en Hop)
  2511 BG Den Haag
  Tel. 06 12 96 82 82
  info@deblauwekamer.nl

  Neem hier een kijkje in de Blauwe Kamer.